Behöver du en kurs entreprenadjuridik?

Är det så att du känner att du har behov av en kurs entreprenadjuridik? Många gånger i arbetslivet kan det vara så att man har behov av juridiska kunskaper. En del väljer att anlita en jurist för detta. Dock är det inte fel att själv gå en kurs i just entreprenadjuridik. Antingen för att du ska ha stenkoll på vad er jurist menar, eller för att själv ha hand om juridiska frågor på ditt jobb.

 Om du vill gå en kurs entreprenadjuridik så hittar du en hos SUUAB. De har en kurs som vänder sig till er som jobbar inom bygg och anläggning. Så är du en chef, arbetsledare, projektledare eller samordnare så kan du välja att gå denna entreprenadjuridikskurs.

Lär er mer på en entreprenadjuridikskurs

En kurs inom entreprenadjuridik är endast över en dag, men ger er en mängd bra kunskaper. Efter avslutad kurs erhåller ni ett utbildningsbevis. Kursen innehåller flera delmoment. Det ni kommer att lära er via denna kurs är bland annat juridiska grunder, avtalsrätt, jordabalken, skadeståndslagen med mera. 

Dessa saker är bra att ha koll på och kännedom om. Du måste inte ha några som helst förkunskaper för att gå denna kurs. Det som är bra med denna kurs är att du får de kunskaper du kan komma att behöva i ditt dagliga arbete. Det särskilt om det uppstår en tvist, eller är fel i en byggaffär. Då kan du ha den juridiska kollen på det hela. Om du vill lära dig mer än bara entreprenadjuridik, så har SUUAB flera andra kurser och utbildningar att erbjuda. Besök deras hemsida och ta en titt på hela deras kursutbud.