Behöver du gravering?

Är det så att du är i behov av gravering, så kan det vara smart att vända dig till ett företag som utför gravering med laser. Det är vad G&VT gör. De kan göra olika sorters gravyr, med olika metoder. Bland annat erbjuder de:

  • Lasergravering
  • Lasermärkning
  • Fotoetsning
  • Mönstring
  • Polering
  • Blästring

En mycket vanlig metod är just lasergravering. Det innebär helt enkelt att man då graverar med hjälp av laser. Denna gravering går bra att göra på en mängd olika material och produkter. Det går till exempel att gravera in artikelnummer, materialbeteckningar och så vidare.

Snygg gravyr med precision

När det gäller gravering, så är det ju ett måste att det blir bra och att resultatet blir tydligt. Hos G&VT kan du få gravering med laser på olika produkter. De arbetar även med att göra märkning av slutdetaljer så som till exempel lasergravyr på anodiserade detaljer för märkning eller för kontaktyta. Detta företag har många års erfarenhet av att gravera. Sedan har de även flera andra bra tjänster du kan ha nytta av.

Fler bra tjänster

Hos G&VT kan du även få hjälp med etsning och mönstring av formverktyg till bilindustrin och övrig plastindustri. De utför även blästring, så att produkten får en slät och fin yta. En annan tjänst de har, det är polering. Det för att du ska få exakt den yta du behöver ha på en viss produkt.

Lasermärkning och lasergravering, det går bra att göra på de allra flesta material. Bland annat på plast, sten, metall, glas, papper, läder, trä.