Handla på bra butiker i Örebro

Är du på jakt efter bra butiker i Örebro? Det finns en massa populära butiker i Vågen och Krämaren. Detta är två gallerior, mitt i city, som tillsammans har 43 butiker, 6 restauranger samt att det även finns livsmedelsbutik, apotek och bank.

Det är perfekt när alla butiker i Örebro är samlade på detta viset. Det betyder att du kan ägna dig åt din shopping i lugn och ro utan att behöva gå särskilt långt. Du kan besöka dem alla, eller bara välja ut de du är intresserad av. Bland dessa butiker finns det så att du kan handla kläder och mode. Det finns även inredning om det är vad du är ute efter. Sen finns det också butiker med skor, accessoarer, teknik, leksaker, smycken, smink, tyger, sportprylar, böcker, choklad och en massa mer.

Shoppa loss på butikerna i Örebro

Du som vill hitta alla populära butiker att handla på, du hittar de flesta på Vågen och Krämaren. Bland de butiker i Örebro som håller till här har du bland annat Carlings, Gina Tricot, Cubus, Make up store, Chokladbutiken, Glitter, Deichmann, MQ, Stadium, Hemtex, Kicks, Intersport, Clas Ohlson och en massa mer. Det finns som sagt 43 olika butiker att välja mellan. Blir du lite hungrig eller sugen på kaffe så finns det flera ställen att stanna till på. Bland annat har du Creperiet, ChopChop, Subway och Wayne’s Coffee. Så du ser, du kan shoppa, du kan äta, du kan tillbringa en hel dag här om du har lust.

Så varför inte ta och bege dig till Vågen och Krämaren och upptäck alla de bra butikerna som finns på dessa gallerior. Du kan även passa på att uträtta ärenden på apoteket, banken eller handla med dig mat hem från livsmedelsbutiken.