Satsa på garn från Viking of Norway

Viking of Norway är ett norskt märke och från detta företag finns det många fina garner. Viking of Norway är ett företag som har många års erfarenhet av textil. I sin design utgår de till stor del från norska traditionella Setesdal-mönster. Är det så att du önskar att sticka något vackert av detta Viking of Norway garn, så finns det många bra mönster och beskrivningar att utgå från.

Du kan få dessa mönster när du köper garnet hos Knittingroom. Garnerna som är av detta märke är av hög kvalitet och finns i olika färger och varianter. Det finns virkgarn, hobbygarn, reflexgarn och mycket mer. Det är en bra känsla att virka eller sticka med garn av denna kvalitet!

Du som gillar att sticka, använd Viking of Norway-garn

Du som tycker det är viktigt att ha ett garn med bra kvalitet, du ska satsa på att köpa viking of norway garn. Beroende på vad det är du ska sticka, så är det olika typer av garn du ska ha. Du kan sticka mössor, sockar, halskragar, knästrumpor, sjalar, tunikor, tröjor, koftor och mycket mer. Med garn från Viking of Norway samt bra mönster och beskrivningar så kan du sticka i stort sett vad du vill.

Hos Knittingroom finns det även andra sorters garner, tillbehör, stickor, knappar, broderier och mycket mer. Om du är nyfiken på deras sortiment, se då till att besöka deras hemsida. Där kan du läsa mer om alla olika sorters garner som de har.