Satsa på medarbetarundersökning

En medarbetarundersökning är perfekt om du vill ta reda på hur de anställda på ditt företag mår. En medarbetarundersökning blir ett bra verktyg för att få en inblick hur medarbetarna mår och vad de tycker och tänker. Hos axintor kan du få en smart modul att använda dig av. Denna modul fungerar för både stora och små företag och organisationer.

Du kan på egen hand utforma hur undersökningarna ska se ut och det direkt i själva verktyget. Alla medarbetarundersökningar sker digitalt och det finns en portal att jobba i. Där kan du formulera egna frågor du vill ha svar på. Sedan kan du gruppera dem och efter att alla svarat är det enkelt att göra en analys.

Många fördelar med medarbetarundersökningar

Att använda sig av en medarbetarundersökning i företaget ger många bra fördelar. Om du väljer axintor och deras SafetyNet, så får du ett verktyg som är lätt att arbeta med. Det finns dynamiska frågeformulär, kategoriseringar, skapa egna mallar för frågor, samt mycket mer. Detta verktyg finns även som app så det blir superenkelt att jobba med det. Om du tycker att du vill känna medarbetarna på pulsen lite så är det perfekt att ge dem en medarbetarundersökning att svara på.

Eftersom du kan utforma frågorna så som du vill så kan du få reda på det du behöver. Det gör det lättare att få ut de svar du vill ha och behöver för att kunna driva ditt företag på ett bra sätt. Om du vill veta mer om detta bra verktyg eller vad axintor kan göra för dig, så kan du besöka dem på deras hemsida.