Välj mellan flera olika industriportar

Vill du kolla på olika sorters industriportar så kan du hitta det hos AJAB. Du som vill skaffa en industriport, du kan välja mellan:

  • Vikportar
  • Skjutportar
  • Slagportar

Olika portar passar bra för olika syften. Så fundera på vad för slags port du behöver ha eller om du kanske behöver ha flera olika.

Hitta rätt sorts industriport

När det gäller industriportar så har du som sagt tre varianter att välja på hos AJAB. När det gäller deras vikportar så är det en av de portar de haft länge. Dessa portar har innovativa lösningar inom sin konstruktion. De går även att få dem kundanpassade.

En annan variant är en slagport. Den passar för industrin så väl som den går att ha på lantbruket eller ha hemma. AJAB tillverkar slagportar av varmförzinkade stålrör och varmförzinkad plåt som håller hög energiklass.

Den tredje varianten, skjutporten är bra för dig som behöver spara yta. Det eftersom att denna port inte tar stor plats när den öppnas.

Portar för industrin

Inom industrin är det ofta vanligt att ha olika sorters portar. Det kan vara för att ha ute till in, eller för att ha inomhus. Om du är intresserad av att veta mer om AJABs portar, så kan du kolla in deras sida och läsa mer. Passa även på att kolla in deras övriga produkter. De erbjuder bland annat smidesprodukter, grindar, trappor, fönster och jordankare för både industri, lantbruk och privatpersoner. Så har du även behov av det, så är det smart att passa på!